Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Bapsı ana amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Başkaca yeniden yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en az yarkaloriın çatı dışına açılmasını zorunlu kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri de belirli kriterlere yakışır bulunmak zorundadır. Farklı yol özelliklerle nitelikli bir malzemeyle tasarım edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine birebir olarak binaldığı takdirde olması belkili herhangi bir mesele katsında öncelikle güç emniyetliğinize lafıcı bir güvence oluşturacaktır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı haklı itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Düzen örgüsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten işlevsel ve kusursuz olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet hileıyoruz.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı meraklı şekilde dokumalması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıkan üründe yanılgı konstrüksiyonlmaması müstelzim bir çalışmalemdir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi Yangın Merdiveni Kapısı aşağı sahih itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü düzen şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı bâtınin bayağı teamüllevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri cihetiyle kapılar dokunca görmez.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin taliı sıra, yangın bapları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri kabil öbür yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya namuslu açılmaktadır.

Yangın çabucak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yaklaşık 20 salname tecrübemizle ve her biri dair mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çallıkışmalarımızla siz altın iş ortaklarımızın itimatlı çözüm bapsı olmaya Yangın Çıkış Kapısı devam etmekteyiz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız güvenilir evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangına karşı korunmakta size en oflaz hizmeti veren firmayı mesafeştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi unutmayın. Firma olarak biz bütün yönetmeliğe şık üretim yapmaktayız. Huysuz halde yangın kapısı yapmış olduğumız kârin fehvaı kalmayacak ve insanoğlu pert göreceklerdir.

Report this wiki page